Vocea Romaniei – Sezonul 3

sez3

Un nou sezon incendiar al show-ului Vocea Romaniei a inceput in aceasta seara la PROTV.Cantăreti amatori sau consacrati sunt decişi să îi convingă pe cei patru juraţi ai show-ului: Smiley, Loredana, Horia Brenciu şi Marius Moga  că merită titlul de VOCEA ROMANEI, dar şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Tachinarile dintre antrenori vor intra din nou in “meniul” acestui sezon: “Cum sa nu ma bucur pentru colegul meu cand o fata frumoasa il alege pe el?” i-a spus Brenciu lui Moga. Horia va tine cont de propriul sfat cand va veni vorba de alegerea concurentilor. “Apasa brutal butonul cand se intorc mai multe scaune”, le-a spus colegilor sai, astfel ca nu este de mirare faptul ca a reusit “performanta” de a rupe butonul in repetate randuri.

Julie Mayaya,“Vocea Romaniei” din cel de-al doilea sezon si Vizi Imre, Tibi Scobiola si Cristi Nistor, finalistii care au facut senzatie in sezonul trecut. le-au pregatit telespectatorilor o surpriza si au cantat in deschiderea show-ului din aceasta seara.